Carrièredag

Op de carrièredag van 12 maart heb ik wat netwerken gelegd:

HiResBij de eerste workshop heb ik verschillende connecties gelegd die erg nuttig zijn voor het zoeken van een stageplek of een toekomstige baan. Ik wil me in de toekomst meer gaan richten op de E-sports. Voor deze weg heb ik twee connecties gemaakt die ik ga vertellen in het volgende stukje van netwerken ‘LinkedIn’.

Bij de laatste workshop heb ik samen met andere best een intens gesprek gehad met Martyn de Jong. Hij zorgde er ook voor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. We zaten met z’n alle in een kring en konden vragen stellen over hoe je nu bij een groot bedrijf terecht komt en hoe je het best kan netwerken. Het was eigenlijk gewoon een soort vergadering met een hoog interactie gehalte. Het was niet hij die ons informatie gaf, maar je merkte echt dat hij ons wilde helpen. Ik heb hem ook meteen gevolgd op Instagram want dit kan handig zijn voor in de toekomst.

Na de workshops was er nog gelegenheid voor een netwerkborrel. Ik heb toen niet echt met mensen gepraat van de bedrijven die langs zijn gekomen, maar meer met leerlingen die ik normaal nooit zou spreken. Door te praten met medeleerlingen kom je ook weer tot nieuwe inzichten en zij kunnen jou ook weer helpen met het verder komen in de weg die je aflegt voor de perfecte stage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s