Stadion tour Arsenal

Stadion tour Arsenal (27-12-2018)

dav

Wanneer ik met wat vrienden in London ben kunnen we natuurlijk niet naar huis zonder het stadion van Arsenal te zien. Op een middag waarin we gewoon wat door London aan het zwerven waren, konden we het toch niet laten om bij het Emirates Stadium langs te gaan. De planning was om gewoon wat te gaan winkelen in het centrum van London, dat hadden we al snel gezien. We hebben snel de metro gepakt en konden nog de laatste stadion tour meepakken.

IMG-20190413-WA0000Toen we bij het stadion aankwamen werden we al vriendelijk ontvangen door een aardige werknemer. Wanneer we zeiden dat we uit Nederland kwamen werden we al helemaal gewaardeerd, Dennis Bergkamp is daar de koning.

We krijgen een kleine tablet mee waarop we de route van de stadion tour konden vinden, met wat extra informatie erbij. Hierdoor konden we zelf de stadion tour afleggen.

Eerst kwamen we in de business room. Het zag er heel chique uit en natuurlijk stond hier weer een standbeeld van het hoofd van Dennis Bergkamp.

Een etage hoger zat een restaurant waar je kunt eten voor de wedstrijd. Hier konden we ook de tribune op, waar je een indrukwekkend uitzicht had op het veld. Wanneer je de tablet gebruikt kun je door de tablet heen een wedstrijd zien, wanneer je deze tablet op het veld richt. Wanneer je deze tablet beweegt, beweegt het beeld ook mee. Zo leek het net alsof je de wedstrijd mee beleefde.

mde

Hierna gingen we naar de kleedkamers. De kleedkamer van de uitploeg is heel beperkt, de kastjes hangen op een lullige hoogte en de douches zijn net iets kouder als in de kleedkamer van Arsenal. De kleedkamer van Arsenal daarentegen was een stuk mooier, maar nog steeds niet echt super modern. Dat viel wel een beetje tegen. De kleedkamer heeft ook een extra ruimte voor de leiding. Daar staat een TV in en een lekkere relaxbank voor trainer Unai Emery.

Tot slot mochten we nog in de dugout zitten waar alle grote sterren ook op hebben gezet. Daar stond een vriendelijke jongeman waar we een tijdje mee hebben gepraat. Hij deed dat uit clubliefde voor Arsenal geheel vrijwillig. Hij beantwoordde wat vragen van ons en wenste ons nog een fijn verblijf in London.

IMG_20181227_160846

Poll

https://strawpoll.com/zswy8h6d

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s