Jordi Verstegen

Sport36ea61a3a550c271ee0608a04cb6c3fb

Er is eigenlijk maar één passie in mijn leven en dat is het beoefenen en volgen van sport.  Ik speel dan ook vanaf toen ik nog maar een jochie van vijf was bij de plaatselijke voetbalclub: SES Langenboom. Ik heb op mijn elfde nog een uitstapje gemaakt naar NEC Nijmegen maar dat is geen succes geweest. Nu speel ik met alle plezier mijn wedstrijden op zondagmiddag in Langenboom op een veld met wat minder grassprietjes na de winter.

Ook het volgen van sport is voor mij niks nieuws. Als jochie van zes wist ik al precies hoe teletekst werkte. Pagina 601 en 801 zijn vaak bezocht door mij. Vooral het voetbal interesseerde me. Ik kende alle competitiestanden van de grote competities uit mijn kop.

Media

media

Niet alleen de passie voor sport heeft me hier gebracht. De media wereld vind ik ook erg interessant en je creatieve brein die je moet gebruiken tijdens deze opleiding. Social media is ook een opkomend platform. Social media is niet alleen heel leuk maar is ook de toekomst. Daarom vind ik het nuttig om daarover te gaan leren, zodat wij als sportcommunicatie studenten Social Media naar een hoger niveau kunnen tillen.

E-Sports

In het verloop van de opleiding SPECO Communicatie wil ik me meer gaan richten op de E-sports. Ik denk dat de sport een grote groei gaat doormaken in de komende jaren en ik wil daar onderdeel van uitmaken. Als je ziet hoe groot deze sport al in Azië is dan moet het ook wel groeien hier in Europa. Doordat ik het af en toe volg heb ik er ook het nodige verstand van. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de E-divisie of internationale toernooien zoals de Fut Champions cup. Niet alleen FIFA ben ik thuis in maar ook Counterstrike bijvoorbeeld. Ik hoop in de toekomst terecht te komen bij een E-sports team zoals Faze Clan of bij een E-sports team bij een BVO.skysports-esports-fifa_4563139