Wie ben ik?

Op de vorige pagina ‘over mezelf’ heb ik mijzelf al ik grote lijnen voorgesteld. Op deze pagina ga ik verder in op mijn karakter en wat ik belangrijk vind in het leven.

Menselijk contact
Ik ben vaak onder de mensen en vind dit ook erg belangrijk. Mensen zullen mij omschrijven als makkelijk in de omgang en een jongen met humor. Wanneer er ergens iets te doen is ben ik er altijd bij. Dit is nu minder het geval tijdens de Corona tijd, maar we hebben tegenwoordig de techniek om te kunnen bellen met elkaar. Dit is dus geen probleem.

Ook ben ik vaak te vinden op het voetbalveld in de eerste, tweede en derde helft. Ik ben bij elke wedstrijd van het eerste elftal van mijn dorpsclub SES Langenboomaanwezig, of ik verslag moet doen of niet. Ook de derde helft is altijd één van mijn sterkste helften. De gezelligheid en het menselijk contact is iets wat ik erg leuk vind. Zo kan ik de ene keer bij de 65-jarige voorzitter zitten en de andere keer even bijpraten bij de spelers van de Jongens onder 17.

Dit menselijk contact is ook terug te vinden op mijn stage en op school. Ik heb een goede beoordeling gekregen voor de competenties mondeling communicatie en sensitiviteit bij mijn stage. Daarnaast werk ik graag in groepjes op school.

Creatief
Ook ben ik iemand die het fijn vind om creatief bezig te zijn. Dit komt vaak terug wanneer ik oplossingsgericht bezig ben. Wanneer een probleem zich voordoet kom ik vaak met creatieve oplossingen. Ik denk dan ook vaak in oplossingen en niet in problemen.

Dit creatieve komt ook vaak aan het licht als het gaat om het bedenken van slogans of een leuk stukje tekst. Wanneer er zoiets moet worden bedacht, ben ik de eerste die hiervoor klaarstaat. Ik vind het leuk om met woorden te spelen en kan ook goed rijmen.

Tot slot ben ik ook iemand die houdt van variatie, en daardoor dwing ik mezelf om creatief te blijven. Dit komt overal in terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het combineren van kleding of eten. Door nieuwe combinaties wat aspecten te bedenken en telkens nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan, blijft het leven leuk,