Wat kan ik?

Adobe Photoshop en Premiere Pro

Dit heeft me ook altijd al geïnteresseerd, ook voordat ik deze opleiding ging volgen. Toen heb ik al een beetje geëxperimenteerd met deze programma’s met behulp van YouTube. Denk hierbij aan het verwisselen van twee hoofden bijvoorbeeld. In de eerste kregen wij hier ook les in en heb ik me hier ook veel mee bezig gehouden. Ik heb in die tijd bijvoorbeeld een mooi voorkantje gemaakt van een opdracht voor sportkennis. In het eerste jaar heb ik ook zelfs in mijn vrije tijd een achtergrond voor een vriend van mij gemaakt van zijn favoriete speler: Sergio Agüero. Daarnaast heb ik ook een mooie achtergrond gemaakt van Paulo Dybala.

Ook tijdens projecten op school heb ik veel met Photoshop gewerkt. Deze zijn te zien ons het kopje ‘schoolprojecten’.
In het derde jaar heb ik vooral heel veel geleerd van Photoshop en video editing. Deze skills krijgen je door het veel te doen. In het eerste halve jaar bij mijn minor heb ik het heel veel gebruikt bij maken van opdrachten. Waar veel klasgenoten een poster met potloden papier en schaar maakte, deed ik dat met behulp van Photoshop. Daarnaast heb ik ook verschillende filmpjes gemaakt op mijn minor.
Tijdens mijn stage bij TOP Oss heb ik ook heel veel met Photoshop en Premiere gewerkt. Deze resultaten zijn te zien bij de desbetreffende pagina’s.

Mensenkennis

Ik heb het empathisch vermogen op mij goed te kunnen inleven in andere mensen. Dit is goed van pas gekomen bij mijn stage, waar ik met iedereen wel goed overweg kon. Ook al was het wel even wennen aan het Osse cultuurtje, ik kon me wel goed aanpassen. Daarnaast koester ik het ook echt dat wij op school veel opdrachten hebben in groepsvorm. Hier komen mijn kwaliteiten goed tot zijn recht en ik hou er ook van om als groep tot een goed resultaat te komen. Dit is niet alleen te zien op school, maar ook bij voetbal in het veld. Ik ben eerder iemand die de balletjes afgeeft, dan zelf scoort en ook sta ik de hele wedstrijd te praten. Communicatie is de sleutel tot succes. Conclusie: ik ben een echte teamplayer.